Építőkémiai termékek és rendszerek
Építőipari
kivitelezés
Fejlesztés
Termék
forgalmazás
Mezőgazdasági és feldolgozóipari létesítmények felületeinek költséghatékony felújítása, korszerű technológiával.

 

Korszerű habarcstechnológiánknak köszönhetően lehetővé válik a régi beton és aszfalt padozatok, és oldalfalak vékonyrétegű bevonása és felújítása a régi felület elbontása nélkül

Bevonataink a milliméter vastagságú koptató és pormentesítő rétegektől  kezdve, a több centiméteres kiegyenlítő rétegeken át a speciális igénybevételnek kitett felületek kialakításáig mindent magában foglal.

A felületek vízzáróak, magas kémiai és mechanikai tűrőképességgel rendelkeznek és ellenállnak a mezőgazdaságban és az iparban jelentkező gyakori savas, ill. lúgos igénybevételeknek, amit a folyamatos trágyaterhelés, a takarmányozás, a mosás és a fertőtlenítés jelent.

Kitünő tisztíthatóságot, higiéniát, résmentességet, fizikai terhelhetőséget és az állatok igényeihez igazodó, komfortos tartási körülményeket biztosítanak, így számos, gyakori, fertőző betegség kiküszöbölhető, csökkenthető.

Kivitelezéseinknél a korszerű és környezetbarát termékeket és kiegészítő anyagokat használunk, ezért gazdaságos, hosszú távú és fenntartható megoldást jelentenek az meglévő épületek gazdaságos és környezetbarát továbbhasznosításához.

Tervei megvalósításához ügyfeleinknek pályázati tanácsadással, előkészítéssel és ügyintézéssel szolgálunk.

Betonadozat felújítás, résmentesítés, javítás, koptatórétegek.
Belső odalfal vakolatok, bevonatok javítása, felújítása és festése.
>
Vízszigetelő, saválló felületek bevonatok.
Beton tartóoszlopok javítása, korrózióvédelme
Felület tisztítás, imregnálás és védelem:
Műgyanta padlók készítése:
Silótározók, takarmánytározók, szigetelése, védelme.
>
Szaktanácsadás, termékforgalmazás: